Plasma Pen by Louise Walsh

Plasmapen -hoidot rantautuivat hoitolaan helmikuun 2019 lopussa. Plasmapen on vaihtoehto esim.kirurgisille silmäluomileikkauksille!

Hoidon aikana tehdään hoidettavalle ihoalueelle pieniä plasmapisteitä, jotka kutistavat sitä ympäröivän ihon välittömästi. Hoidon lämpöreaktio aktivoi fibrosblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania!

Plasmapisteiden optimaalisen asettelun ansiosta saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen. USEIMMITEN JO YKSI HOITOKERTA RIITTÄÄ! Hoito on sekä turvallinen, vähäriskinen ihokudokselle sekä lähes kivuton. Hoidolla voidaan tehdä myös ihoa erittäin tehokkaasti uudistavia spray-hoitoja!

PlasmaPen by Louise Walsh- kynää käytetään maailmanlaajuisesti sekä salongeissa että medikaalipuolella. Louise Walshin plasmakynä on monella tapaa tehokkaampi ja ennenkaikkea turvallisempi kuin moni muu markkinoilla oleva plasmakynä. Laite on myös CE- Sertifioitu ja sitä saavat käyttää vain KOULUTETUT ammattilaiset!

VARAA AIKA ILMAISEEN KONSULTAATIOKÄYNTIIN JOKO SOITTAMALLA 045-8677403 TAI NETIN AJANVARAUKSEN KAUTTA! Konsultaatiokäynti ei sido sinua mihinkään ja on täysin ilmainen!

Hoida jalkojasi ja voi paremmin!

Jalkojen kunnolla on suuri merkitys päivittäisessä elämässämme. Tutkimusten mukaan erilaisista jalkaterävaivoista kärsii lähes jokainen lapsi, nuori, työikäinen ja ikääntynyt jossakin vaiheessa elämäänsä. Suurinta osaa jalkaongelmista voidaan kuitenkin hoitaa ja ehkäistä ammattitaitoisella jalkojenhoidolla.

Ajoissa aloitettu ammattihenkilön antama hoito estää sekä ongelmien pahenemista, nopeuttaa toipumista ja tulee myös usein edullisemmaksi kuin jo pitkälle päässeen ongelman hoito jaloissa.

Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittaneena lähihoitajana pidän jaloistasi hyvää huolta. Jalat ovat meille kaikille omatoimisuuden, liikkumisen sekä myös terveyden ylläpitämisen perusta. Tavoitteenani onkin lisätä jalkojesi hyvinvointia niin, että pysyisit omilla jaloillasi mahdollisimman pitkään kivuttomasti ja turvallisesti, koko elämäsi ajan.

-Annukka


Uutiset

Muista äitiä 9.5 lahjakortilla! (04.05.2021)
Muista äitiä 9.5 rentouttavalta jalkahoitolahjakortilla! Voit hakea lahjakortin paikanpäältä hoitolasta tiistaina 4.5 klo.19:00 mennessä tai torstaina 6.5 10-15..

05.04.2021  Alkaa olla taas aika kaivaa jalat ulos kengistä!
14.12.2020  LAHJAKORTTI JOULUKSI?
20.04.2020  Tilannepäivitystä tähän väliin..