Hoida jalkojasi ja voi paremmin!

Jalkojen kunnolla on suuri merkitys päivittäisessä elämässämme. Tutkimusten mukaan erilaisista jalkaterävaivoista kärsii lähes jokainen lapsi, nuori, työikäinen ja ikääntynyt jossakin vaiheessa elämäänsä. Suurinta osaa jalkaongelmista voidaan kuitenkin hoitaa ja ehkäistä ammattitaitoisella jalkojenhoidolla.

Ajoissa aloitettu ammattihenkilön antama hoito estää sekä ongelmien pahenemista, nopeuttaa toipumista ja tulee myös usein edullisemmaksi kuin jo pitkälle päässeen ongelman hoito jaloissa.

Jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittaneena lähihoitajana pidän jaloistasi hyvää huolta. Jalat ovat meille kaikille omatoimisuuden, liikkumisen sekä myös terveyden ylläpitämisen perusta. Tavoitteenani onkin lisätä jalkojesi hyvinvointia niin, että pysyisit omilla jaloillasi mahdollisimman pitkään kivuttomasti ja turvallisesti, koko elämäsi ajan.

-Annukka


Uutiset

Töitä jalkojenhoidon ammattilaiselle tarjolla! (07.01.2023)
Tarjoamme työtä jalkojenhoidon ammattilaiselle! Etsitään osa-aikaiseen työsuhteeseen jalkojenhoidon ammattilaista! Tuleviin tehtäviisi kuuluu: -Asiakkaiden..

07.12.2022  Uutuus! Monipuoliset Podowell Arian -sisäkengät nyt meiltä!
05.12.2022  Hoitolan nimi muuttui!
28.11.2022  LAHJAKORTTI JOULUKSI?