Tiedote asiakkaille!

17.03.2020

HYVÄT ASIAKKAAT! Alla olevan hoitolamme ohjeistuksen lisäksi muistuttaisin koronaviruksen riskiryhmään kuuluvia jalkahoitoasiakkaita kotikäyntimahdollisuudesta! 

Jalkahoidon voi ja on tällä hetkellä suositeltavaa tilata kotiinsa jolloin riskit koronaan sairastumiseen pienenevät. Pidän omalta osaltani huolta sekä hygieniamääräyksistä että siitä etten myöskään työskentele sairaana tai mahdollisia oireita saatuani, tällöin tulen perumaan ajat sekä hoitolasta että kotikäynneiltä.

Toivon myös teiltä asiakkailta vastavuoroisuutta. Jos olette sairaita tai koette sairastumisoireita, perukaa tekin aikanne ja tietenkään hoitolaan ei voi tulla, eikä kotikäyntiä tilata jos on kotona karanteenissa. 

-Annukka

———————————

Tiedoite asiakkaillemme 


Nyt kun hallitus on tehnyt linjauksensa koronaviruksen ehkäisystä, niin me LLB:n tiimissä otamme myös viruksen vakavasti. 
Pidämme hoitolamme sekä parturi-kampaamomme avoinna asiakkaille ihan normaalisti, kunnes toisin määrätään ja kunhan itse pysymme terveinä. Mikäli joudumme sulkemaan hoitolan, jäämme täysin nollatuloille pienyrittäjinä emmekä toivo tällaista tilannettaennen kuin on pakko. Tätä ehkäistäksemme, haluamme pitää huolta teistä, sekä itsestämme! 
Toimimme kahdessa eri toimitilassa, jolloin tiloissamme toimii ainoastaan kaksi työntekijää samanaikaisesti. Näin vältämme usean samanaikaisen asiakaskontaktin.
Haluamme kehoittaa asiakkaitamme seuraavanlaisesti:
🔸️Ensimmäinen tärkeä asia: Siirrä aikaasi eteenpäin, mikäli olet sairaana tai olet matkustellut lähiaikoina. Näin pystymme välttämään oman altistumisemme ja Sinä pidät itsestäsi hyvää huolta! Me teemme parhamme pysyäksemme terveinä.
🔸️Tule paikalle maksimissaan 5 minuuttia ennen sovittua aikaasi, ei aiemmin, jotta saamme minimoitua asiakkaiden yhtäaikaisen vierailun. Ehdimme suorittaa asianmukaisen desinfioinnin sekä käsienpesun!
🔸️Saapuessasi hoitolaamme: Riisu päällystakkisi naulakkoon sekä suorita käsienpesu (hoitolamme vieressä on asiakkaiden käytettävissä oleva wc-tila). Hoitolan sisääntulon yhteydessä löydätte käsidesiä, jota kehotamme teitä käyttämään. 
🔸️Laittakaa oma terveytenne etusijalle. Mikäli kuulutte riskiryhmään, on ensisijaisen tärkeää keskittyä varovaisuuteen! Kauneutta voimme hoitaa tämän pandemian jälkeenkin. 
🔸️Lopuksi vielä, jos olet terve, olet erittäin tervetulleita asiakkaaksemme! Näin autatte meitä pienyrittäjiä ahdingossa, jotta pystymme pitämään ovemme auki kesähelteiden saapuessa. Voitte ostaa palveluihimme myös lahjakortteja, tämä on suuri ele yritystämme kohtaan joka on meille elintärkeä Pysymme ajan tasalla ja ilmoitamme jos hoitolamme aukioloihin tulee joitakin muutoksia.

12.03.2022Kotikäyntihinnat poistuneet
30.11.2021e-Passi käy nyt maksuvälineenä!
05.04.2021Alkaa olla taas aika kaivaa jalat ulos kengistä!
20.04.2020Tilannepäivitystä tähän väliin..
18.03.2020Huomio asiakkaani!
17.03.2020Tiedote asiakkaille!
27.02.2019Plasmapenhoidosta kiinnostuneille videota!
12.02.2019PlasmaPen -hoidot tulossa 25.2 alkaen!!!
10.11.2018Jalkahoidon tarve kotikäyntinä?
10.11.2018LAHJAKORTTIA VAILLE?

Siirry arkistoon »