LAHJAKORTTIA HANKKIMASSA?

LAHJAKORTIN VOIT HANKKIA HOITOLALTA (kuva vasen) TAI TULOSTAA ITSE TÄMÄN SIVUN ALAREUNASTA!

Lahjakortin hankkimiseen sinulle on 3 vaihtoehtoa:

1. Haet sen paikanpäältä hoitolasta. Varmista että olemme paikalla 045-8677403 (teen myös kotikäyntejä). Meillä ei ole säännöllisiä aukioloaikoja. Kohdasta Uutiset löydät aina joulukuun päivät ja kellonajat kuinka olemme paikalla hoitolassa.

2. Tilaat lahjakortin puhelimitse tai sähköpostilla, jolloin se lähetetään postitse haluamaasi osoitteeseen (huomioi postin jakopäivät)

3. HELPOIN TAPA! Tulostat lahjakortin itse etusivulta kohdasta lahjakortti. Lahjakortti on tulostettavissa PDF-tiedostona ja kokona A4. Lue ohjeet huolellisesti:

- Kirjoita kohtaan: tällä lahjakortilla saat_________ joko kyseisen hoidon minkä haluat antaa esim. Perinteisen jalkahoidon tai summan millä haluat hoitoja antaa esim. "100e:lla valitsemiasi hoitoja." (jos summasta jää ylimääräista, voi asiakas ottaa sen esim.tuotteena tai käyttää seuraavalla kerralla)

- Maksaessasi hoitoa varmista aina sen ajantasainen hinta hinnastosta. Maksa valitsemasi summa/hoito hoitolan tilille: Osuuspankki FI28 5293 0920 1213 52.

- Kun olet maksanut lahjakortin, lähetä viesti numeroon 0458677403. Kirjoita viestiin: lahjakortti, maksajan nimi, sekä maksettu summa. Kun summa näkyy tilillämme, lähetämme sinulle paluuviestinä lahjakortin numerosarjan (kirjoita se lahjakortin yläreunassa olevaan sille varattuun paikkaan.) Huomaa että jos maksaessasi kyseessä on viikonloppu, voi summa näkyä meillä vasta seuraavana arkipäivänä! e-passilla maksaessasi summa näkyy samantien meillä. Kun olemme todentaneet maksun, lähetämme viestin.

Lahjakortti on voimassa puoli vuotta!

KLIKKAA TULOSTAAKSESI LAHJAKORTIN ->