LAHJAKORTTIA HANKKIMASSA?

LAHJAKORTIN VOIT HANKKIA HOITOLALTA (kuva vasen) TAI TULOSTAA ITSE TÄMÄN SIVUN ALAREUNASTA!

Lahjakortin hankkimiseen sinulle on 3 vaihtoehtoa:

,1. Haet sen paikanpäältä hoitolasta. Varmista että olen paikalla 045-8677403 (teen paljon myös kotikäyntejä) Kohdasta Uutiset löydät esim.joulukuun päivät ja kellonajat kuinka olen paikalla hoitolassa.

2. Tilaat lahjakortin puhelimitse tai sähköpostilla, jolloin se lähetetään postitse haluamaasi osoitteeseen (huomioi postin jakopäivät)

3. HELPOIN TAPA! Tulostat lahjakortin itse etusivulta kohdasta lahjakortti. Lahjakortti on tulostettavissa PDF-tiedostona ja kokona A4. Lue ohjeet huolellisesti:

- Kirjoita kohtaan tällä lahjakortilla saat_________ joko kyseisen hoidon minkä haluat antaa esim. Perinteisen jalkahoidon tai summan millä haluat hoitoja antaa esim. 100e:lla valitsemiasi hoitoja. (jos summasta jää ylimääräista, voi asiakas ottaa sen esim.tuotteena tai käyttää seuraavalla kerralla)

- Maksaessasi hoitoa varmista sen oikea hinta hinnastosta. Maksa valitsemasi summa/hoito hoitolan tilille: Osuuspankki FI28 5293 0920 1213 52. Kirjoita viestikohtaan: lahjakortti ja kyseinen maksupäivä.

TAI


Jos maksat netistä ostetun lahjakortin ePassilla, kirjoita tulostettavaa lahjakorttiin maksajan nimi + joko hoito mikä sillä on maksettu tai lahjakortin arvo + lisäksi pvm koska ePassilla on maksettu.

Lahjakortti on voimassa puoli vuotta!

TULOSTA LAHJAKORTTI SEURAAVASTA LINKISTÄ: