Palveluseteliasiaa

04.03.2024

PALVELUSETELIUUTISIA 4.3.24!

Yrityksemme alkaa tehdä KAHTA eri palveluseteliä 25.3.24 alkaen. Palveluseteleihin tuli Pirhan taholta aika tavalla muutoksia verrattuna siihen mitä ne ovat olleet aiemmin. Aikaisemmin myös diabeetikot (riskiluokka 0 ja 1), joiden jaloissa ei ollut asentovirheitä tai tuntopuutoksia saivat välillä palveluseteleitä, mutta jatkossa kriteerit ovat kovemmat. Alla tarkemmin kriteerit palvelusetelien saamiseen..

Palveluseteleitä voi kysyä 25.3 alkaen omasta terveyskeskuksestaan eli sinne varataan ensin aika jossa tehdään hoidon tarpeen arviointi.Tämän tekee siellä terveydenhuollon ammattihenkilö (lääkäri, diabeteshoitaja tm.). Arvion jälkeen, kun hoidon tarve on arvioitu, palveluseteli (jossa on läheteteksti), tulee jälkikäteen postissa. Palveluseteli tulee olla mukana jalkahoitoon saapuessa joten varaa aika vasta sitten kun olet palvelusetelin saanut!!

ENSINNÄKIN, MEIDÄN YRITYKSEMME TEKEE JATKOSSA KAHTA PALVELUSETELITYYPPIÄ: JALKOJENHOIDON PALVELUSETELIÄ JA KYNNENOIKAISUHOIDON PALVELUSETELIÄ.

Meitä on yrityksessä kaksi jalkojenhoitajaa jotka tekevät kyseisiä palveluseteleitä eli Annukka Kalstela ja Jutta Heikkilä. Koulutuksemme ovat molemmilla samat eli Lähihoitaja/Jalkojenhoidon ammattitutkinto.
Ortoosien osalta Pirha määritteli niiden tekijäksi ainoastaan jalkaterapeutit. Tällä hetkellä minulla ei ole listaa vielä tekijöistä, koska niistä emme saaneet tämän päivän koulutuksessa tietoa. Eli, yrityksemme ei enää jatkossa tee palveluseteleillä ortooseja, mutta teemme edelleenkin Jalkojenhoidon palveluseteleitä sekä Kynnenoikaisupalveluseteleitä. Jos asiakas haluaa meillä tehdyn silikoniortoosin, se täytyy maksaa kokonaan omakustanteisesti.

Palveluseteleitä tulee olemaan seuraavanlaisia, teemme näistä kahta ensimmäistä:

JALKOJENHOIDON PALVELUSETELI.

Tällaisen palvelusetelin kriteerit;
* DIABEETIKOT JOIDEN jalkojen riskiluokka on 2 tai REUMAATIKOT (joilla on vaikea-asteinen rakennevika ja merkittävä kevennystarve) sairastavalle, kun asiakkaalla on näkövamman vuoksi jalkojen haavariski ja omahoidon vaikeus ja/tai liikkumista ja toimintakykyä haittaavia ihomuutoksia (esim. kovettuma, känsä, halkeama, syylä) hoito.
3.riskiluokan diabeetikko voi halutessaan saada myös Jalkojenhoidon palvelusetelin eli edelleen voi tulla hoitolaamme palvelusetelillä jalkahoitoon kuten tähänkin saakka, mutta hänen täytyy itse sitä pyytää juuri tällä nimikkeellä!!

KYNNENOIKAISUHOITO, PALVELUSETELI.

JALKATERAPIAN PALVELUSETELI.

Tällaisen palvelusetelin kriteerit;
* DIABEETIKOT JOIDEN (jalkojen riskiluokka on 2 tai 3) tai REUMAATIKOT (vaikea-asteinen rakennevika ja merkittävä kevennystarve) sairastavalle, kun asiakkaalla on • sisään kasvanut kynsi, joka aiheuttaa haavariskin • iho-ongelma, jossa verenpurkautumaa ja/tai kudosnestettä • jatkuvana ongelmana varvasvälien hautumat ja/tai ihorikot • liikkumista ja toimintakykyä haittaavien ihomuutosten (esim. kovettuma, känsä, halkeama, syylä) hoito • apuvälinetarpeen arvio esim. tukipohjalliset, silikoniortoosi.

SILIKONIORTOOSIT, PALVELUSETELI.

KUN SAAT PALVELUSETELIN POSTISSA, ja jos olet saanut palvelusetelin joko Jalkojenhoitoon tai kynnenoikaisuun, voit varata ajan suoraan nettisivujemme kautta www.jalkahoitopalvelu.fi ajanvaraus-kohdasta (ei ole vielä varattavissa) tai soittaa meille aikaa varataksesi 045-8677403
tai
voit mennä myös netin kautta valitsemaan palvelusetelin tuottajan parastapalvelua.fi sivustolta. Tältä sivustolta näkee koko hyvinvointialueen palvelusetelintuottajiksi ilmoittautuneiden jalkojenhoitajien/yritysten yhteystiedot hintatietoineen. (Eivät näy vielä tällä hetkellä kaikkien osalta, mutta viimeistään 25.3 alkaen)
PALAAN MYÖHEMMIN PALVELUSETELEIDEN HINNOISTA..
-Annukka
04.03.2024Palveluseteliasiaa
24.01.2024Jalkahoidon palvelusetelien palveluntuottajahakua on jatkettu!
18.01.2024Jalkahoidon palveluseteliasiaa!
04.01.2024HINNASTOMME PÄIVITTYY 8.1.24 ALKAEN
25.04.2023JALKAHOIDOT KOTIKÄYNTEINÄ JÄLLEEN VARATTAVISSA!
07.12.2022Uutuus! Monipuoliset Podowell Arian -sisäkengät nyt meiltä!
05.12.2022Hoitolan nimi muuttui!
30.11.2021e-Passi käy nyt maksuvälineenä!
05.04.2021Alkaa olla taas aika kaivaa jalat ulos kengistä!